fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

WordPress er vores speciale

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System til hjemmesider, og er derfor det naturlige førstevalg for Wunderly. Vi er eksperter i udvikling af WordPress-design og både koder og udvikler det gerne selv helt fra bunden. Det og meget mere kan du læse mere om her på siden.

WordPress er motoren bag omkring en fjerdedel af alle hjemmesider på internettet og bruges som såkaldt Content Management System (CMS) på 59 % af alle de websites, der anvender et sådant. Det gør WordPress til den mest anvendte webplatform med masser af brugere, udviklere og et meget stort antal udvidelsesmuligheder. Dermed er WordPress også et af de CMS systemer, som udvikler webbranchen mest for tiden.

WordPress anvendes helt nede fra den private blog og op til store websites med flere millioner daglige brugere. WordPress kan skaleres i det uendelige og bruges til alle former for webløsninger. Vi udvikler din WordPress til at understøtte alle relevante enheder, tilpasset efter dit behov.

Ligegyldigt hvad du ønsker af muligheder og løsninger på din hjemmeside, finder du enten en prædefineret løsning, som blot skal tilpasses, eller også udvikler vi en WordPress løsning for dig.
Vælger du WordPress som din CMS-platform, er stort set alle muligheder åbne. Vi foretager altid en vurdering af den enkelte opgave, så vi bedst muligt kan guide dig og finde den helt rette løsning.

Wunderly, din WordPress ekspert

Vi har valgt WordPress som den primære platform, når vi udvikler hjemmesider for vores samarbejdspartnere. Da WordPress har stor udbredelse, giver det mulighed for at trække på en af verdens største erfaringsdatabaser, som også efterlader uendelige muligheder for udvidelser til din hjemmeside.

Platformen giver vores WordPress udvikler nogle fantastiske muligheder for at udvikle lige præcis det design og de funktioner, som du ønsker. Samtidigt ved vi, at du får en brugergrænseflade bag hjemmesiden, som du nemt kan vedligeholde og finde uddannelse og hjælp til, hvis du ønsker at vide mere.

Vælger du Wunderly og WordPress, så vælger du en løsning, som ikke låser dig til os. Du får friheden til at vælge, og du får en forholdsvis nem hverdag, når du skal vedligeholde din hjemmeside.

Vi designer og udvikler din WordPress hjemmeside fra bunden

Vores WordPress eksperter, udvikler temaer (webdesignet i WordPress) helt fra bunden, bygger videre på eksisterende temaer, eller arbejder med nogle af de mange såkaldte ”theme frameworks”, der giver ekstra funktioner og nye muligheder for at designe brugergrænsefladen i WordPress.

Med på holdet har vi både grafiske designere og programmører, der alle går professionelt til opgaverne, og som arbejder struktureret med design- og udviklingsprocessen. Når vi udvikler din WordPress hjemmeside er du sikret et gennemtestet og veldokumenteret design, som er nemt at vedligeholde og nemt at opdatere i fremtiden.

Når vi arbejder i WordPress, udvikler vi designs og løsninger, som er responsive, medmindre du specifikt frabeder dette.

Kom godt i gang med WordPress

WordPress er yderst brugervenlig, og giver dig mulighed for selv, at holde hjemmesiden opdateret med nyt indhold, da systemet kan skaleres og udvides i det uendelige. Med Wunderly og WordPress får du en hjemmesideplatform, som holder i mange år.

Vil du høre mere om dine muligheder med Wunderly, som din WordPress udvikler? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kommer i gang med WordPress på din hjemmeside.

Giv os et ring eller send os en mail. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side.

Hej, jeg er Ken – Kreativ direktør i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til ken@wunderly.dk