fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

Webdesign helt fra bunden

Hos os er hver eneste hjemmeside helt sin egen. Derfor fortjener den også sit helt eget, unikke webdesign, der svarer til jeres visuelle identitet, jeres værdier og de produkter og tjenesteydelser, I sælger. Hos os er der ingen genveje. Vi designer helt fra bunden hver gang på en af verdens mest anvendte webplatforme og med performance og søgbarhed som vigtige sigtepunkter.

Skal jeres firma eller et af dets digitale produkter have sin egen hjemmeside, skal webdesignet på siden afspejle jeres firmas eller dets produkters kerneværdier og have et skarpt visuelt design, der får jeres nye hjemmeside til at skille sig ud fra alle andre.

I dag er webdesign ”mobile first”

Derfor er det rigtige, at starte helt fra bunden eller bygge videre på den designmanual, I måske allerede har og tilpasse designet til de tekniske og designmæssige krav, der stilles til hjemmesider i dag. For i dag sker hovedparten af alle søgninger fra mobilen og derfor skal din hjemmeside først og fremmest være designet, så den tager sig bedst ud på mobilen.

Det giver ikke alene den bedste brugeroplevelse for de besøgende, det giver jer også de bedste placeringer i søgeresultaterne. For i dag er det hvor godt mobilversionen af jeres hjemmeside lever op til Googles krav, der afgør placeringerne i søgeresultaterne. Er jeres hjemmeside ikke responsiv og tager sig godt ud på mobilen, kommer du om bagerst i køen – og dermed også helt ud i kulden.

Ingen nemme genveje til det rigtige design

Rigtig mange designbureauer tager udgangspunkt i eksisterende skabeloner (temaer) eller beder kunderne finde et design, de synes er pæn og arbejder så videre på det. Derved risikerer I, at der er firmaer i brancher, I ikke vil slås i hartkorn med, der har nøjagtigt det samme eller næsten det samme design som jer. Det skaber unødvendig støj i både tilfældige besøgendes og jeres kunders optik.

Denne mulighed tilbyder vi også. Men med den forskel at vi sørger for at tilpasse standardtemaerne, så de får et mere unikt design, der udtrykker jeres virksomheds identitet. Derved slipper I for nogle af de kedelige problemer, som brugen af standardskabeloner oftest giver.

Samtidig sikrer vi også, at standardtemaernes kodning ikke giver jer problemer i søgeresultaterne, fordi de f.eks. bruger den forkerte HTML-kode til overskrifter eller er kodet, så temaet bliver unødvendigt langsomt.

Vi koder helst jeres webdesign helt fra bunden

Men selv om vi kan gøre meget med standardtemaer, vil de mange standardtemaer oftest sætte en eller flere begrænsninger, det vil koste meget at få fjernet. Det betyder, at det bliver nødvendigt at indgå kompromiser, hvis I ikke vil bruge for mange penge på jeres nye webdesign – kompromiser som måske også kunderne opdager eller som kommer til at irritere jer så meget med tiden, at I måske helt mister glæden ved jeres hjemmeside.

Bliver hjemmesiden først et stedbarn, kommer kunder og besøgende nemt til at mærke det, både når det gælder udviklingen af nyt og opdateringen af eksisterende indhold. Derfor skyder vi ingen genveje – uanset om I vælger et standardtema eller hvis vi bygger et tema til jeres WordPress-site helt fra bunden.

Vi sætter os ind i kundernes situation, jeres produkter, behov og jeres identitet, samt sætter os ind i, hvilke forretningsmål jeres hjemmeside skal leve op til og levere bundlinje til. Hvad er hjemmesidens formål, hvilken type besøgende kommer der og hvordan giver vi dem den bedste brugeroplevelse?

Vi designer til en solid, skalérbar platform

På baggrund af vores indledende snakke og vores indgående analyser, kommer vi med et designoplæg, som I kan forholde jer til og komme med input og rettelser til. Først når I er 110 % tilfredse, går vi i gang med at kode og sætte temaet op.

Vi udvikler primært til WordPress, fordi det er det mest udbredte Content Management System, der bruges af over 25 % af alle hjemmesider på nettet. Intet site er for lille og intet er for stort til at køre på WordPress. Det er en solid og nemt skalérbar platform, som vi tilmed også tilbyder hosting af.

Alle webdesigns bygges til at give de hurtigste svartider og performe bedst muligt. Vi tænker altid ”mobile first” og gør alt for, at give jeres hjemmeside de bedste forudsætninger for at ranke på Google. Det starter med den tekniske del af hjemmesiden og det design, den vises i – og det sørger vi for spiller max.

Skal vi designe jeres hjemmeside?

Så har I brug for seriøst, unikt, gennemtænkt, teknisk velfunderet og optimalt kodet webdesign, så kontakt Ken – hans informationer står herunder. Eller giv os et ring eller send os en mail. Så kan vi tage en snak om, hvordan vi skaber et unikt webdesign, der giver de besøgende og Google den mest optimale oplevelse med jeres hjemmeside og jeres firma.

Hej, jeg er Ken – Kreativ direktør i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til ken@wunderly.dk