hej! vi er...

Et webbureau fra Odense C med ildsjæle bag. Det som driver os er interessen for at skabe noget for andre, som giver merværdi. Det er kontakten til personerne og historien bag virksomheden, som er en fornøjelse at høre om. Vi er jo selv startet op, fra bunden og ved at der skal knofedt til at drive en virksomhed! Vi går altid 110% ind i et samarbejde, og giver den fuld gas!

Vi kan lidt af hvert
Vi er et webbureau. Vi er uddannede og passionerede personer bag. Vi har mindst 15 års erfaring i rygsækken. Både indenfor den tekniske verden, såvel som den grafiske. Vi holder os opdateret på trends og tendenser i vores fag. Samtidig holder vi også øje med alle de ting, som man helst skal holde sig fra. Dermed kan vi rådgive og lave unikke løsninger, som styrker din virksomhed i den positive retning. Ellers lavede vi dem ikke.

Tæt dialog og godt samarbejde
Her hos Wunderly kører vi opgaverne i meget tæt fællesskab med dig, som kunde. Vi er faktisk ikke ret store fans af ordet ”kunde”, vi vil hellere kalde det et samarbejde. Dermed er du en samarbejdspartner. Vi hjælper nemlig hinanden til at opnå den lækre løsning, som styrker din virksomhed og som i sidste ende skulle give + på bundlinjen.

Det er jo dét, som det hele handler om: At skabe værdi for dig og din virksomhed!

Et eksempel på noget af det, som vi laver rigtig meget af er en fuld identitet, som typisk består af: Logo, hjemmeside, visitkort og brevpapir. Dermed skal du ikke gå flere steder hen, for at få præcis det du ønsker, når du skal have lavet nyt marketingsmateriale eller en helt ny hjemmeside. Det kan du spare penge på!

VISION

Det er vores klare vision at blive det bedste bureau, som vores kunder har valgt. Vi har ingen behov for at vinde store priser eller awards. Det største, efter vores mening, er en glad og tilfreds kunde. Dem har vi heldigvis rigtig mange af, og det er vores daglige mission at opnå endnu flere.

Vi ønsker at være forrest i feltet, når det handler om nye trends indenfor design såvel som teknikker i den digitale verden.

VÆRDIER

Vi sætter utrolig meget fokus på den personlige kontakt. At indgå en aftale med os, omkring en ny løsning – det kunne være en ny hjemmeside, skal virke troværdigt og trygt. Og vi vil aldrig sætte nogle kunder til side fremfor andre.

Vi ser alle kunder, som lige vigtige, uanset om det er store kendte virksomheder eller mindre nystartede. Vi er retfærdige, til at stole på og sk*de flinke! :-]

Alexander
albrektsen

alex er.
Den nørdede i Wunderly. Det er ham du får fat i, når der skal snakkes om programmering & hosting. Han kan lave magi på en computer.

FUN-FACTS.
Alex elsker grønlangkål. Hans yndlings-øl er en cremet mørk øl, som ikke smager for meget af øl! Det er ham som plejer at vinde mest, når der spilles bordfodbold.

Julie
sonne

julie er.
Den grafiske nørd. Julie kan trylle med sit tegne- bræt, og laver de lækreste grafiske løsninger. Hun ser nye og spændende vinkler på ting!

FUN-FACTS.
Julie er lidt klodset. Hun er Kaffeelsker, Tattooafhænig & SkabsEnhjørningsentusiast. Den dårligste til bordfodbold, men kan tæske de fleste i Mario Kart!

Ken
Lynggaard

Ken er.
Wunderly’s kreative direktør. Det er ham, som du får fat i, når der skal laves aftaler og kreative opgaver.

FUN-FACTS.
Ken elsker tortillas. Han har ikke lært at drikke kaffe endnu, men vil rigtig gerne! Han er p.t. på intens træning med en blanding af kakao+kaffe. Han startede Wunderly hjemme hos sine forældre i 2012, hvor han var i gang med mediegrafikeruddannelsen.

Nicholai
Jensen

Nicholai er.
Den kreative mediegrafikerelev. Han arbejder på trykte såvel som digitale projekter. Han gør altid ALT for at kunden bliver 110% tilfreds.

FUN-FACTS.
Nicholai elsker sommer, god fadøl og musik-festivaller. Og så er han ikke bleg for at vise sin sixpack frem. Det skal dog helst være Odense Classic. Har samtidig tilbragt mange timer i fitness centret, dog uden resultat. Så nu går han til Netflix, Mandag-Søndag fra 18:00-23:00.

Stefan
Bay

Stefan er.
Den nytænkende mediegrafikerelev. Han er skarp på trykte såvel som digitale opgaver. Stefan har Wunderly-ånden, og gør altid ALT for at kunden er glad!

FUN-FACTS.
Stefan er über passioneret over for sko og tøj. Specielt mærket “Supreme” er han glad for! Han er desuden fritids-gamer, hvor han er knivskarp til CS:GO. Når tiden er der, er han også ude og skyde – altså med sit kamera!

Total mål scoret:

4047