WordPress er vores speciale

WordPress er vores speciale - Wunderly.dk

WordPress er verdens mest udbredte Content Management System til hjemmesider og derfor det naturlige førstevalg for Wunderly. Vi er eksperter i udvikling af WordPress-design og koder det gerne selv helt fra bunden. Det kan du læse mere om her på siden.

WordPress er motoren bag omkring en fjerdedel af alle hjemmesider på internettet og bruges som såkaldt Content Management System (CMS) på 59 % af alle de websites, der anvender et sådant. Det gør WordPress til den mest anvendte webplatform med masser af brugere, udviklere og et meget stort antal udvidelsesmuligheder.

WordPress anvendes helt nede fra den private blog og op til store websites med flere millioner daglige brugere. For WordPress kan skaleres i det uendelige og bruges til alle former for webløsninger.

Ligegyldigt hvad du kunne tænke dig, at have af muligheder på din hjemmeside, findes der enten allerede en løsning, som blot skal tilpasses, eller også kan vi opbygge og programmere en. Så vælger du WordPress som jeres hjemmesides CMS-platform, er stort set alle muligheder åbne. Vi laver dog altid en vurdering af den enkelte opgave, for at guide dig i den helt rigtige retning, med den rette løsning.

Wunderly er WordPress-eksperter

Netop på grund af den store udbredelse og muligheden for at trække på en af verdens største erfaringsdatabaser og en stor mængde af udvidelser, har vi valgt WordPress som den primære platform til at bygge alle de hjemmesider på, som vi leverer til vores kunder.

Det giver os dels nogle helt fantastiske muligheder for at udvikle lige præcis det design og de funktioner, som vores kunder ønsker. Samtidig ved vi, at kunderne får en brugergrænseflade bag hjemmesiden, som de nemt selv kan vedligeholde og hvor det er nemt at finde uddannelse og hjælp, hvis de vil vide mere.

Så vælger du Wunderly og WordPress, vælger du samtidig en løsning, der ikke låser dig til os i fremtiden. Du får friheden til at vælge og en nem hverdag med jeres hjemmeside.

Vi kan designe og udvikle din WordPress hjemmeside fra bunden

Vi kan udvikle temaer (webdesignet i WordPress) helt fra bunden, bygge videre på eksisterende temaer, eller arbejde med nogle af de mange såkaldte ”theme frameworks”, der giver ekstra funktioner og nye muligheder for at designe brugergrænsefladen i WordPress.

Vi har en professionel tilgang til design-udvikling og programmering i WordPress og arbejder med en nøje struktureret design- og udviklingsproces. Derved er du sikret et gennemtestet og veldokumenteret design på din hjemmeside, som er nemt at vedligeholde og nemt at holde opdateret i fremtiden.

Alle vores designs og løsninger er selvfølgelig responsive, medmindre at kunden specifikt ønsker at undgå dette.

Kom i gang med WordPress

WordPress giver dig en brugervenlig mulighed for selv at holde jeres hjemmeside opdateret med nyt indhold og systemet kan skaleres og udvides i det uendelige. Så med Wunderly og WordPress får du en platform til din hjemmeside, der holder i mange år fremover!

Kunne du tænke dig at høre mere om mulighederne med WordPress og Wunderlys særlige tilgang til WordPress-udvikling? Så kontakt os allerede i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kommer i gang med WordPress på jeres hjemmeside.

Giv os et ring eller send os en mail. Du finder vores kontaktoplysninger nederst på denne side.

Mit navn er Alexander – bare kald mig Alex!

Jeg vil meget gerne give dig et uforpligtende tilbud på en ny hjemmeside.
Der er mange muligheder og derfor også mange priser – lad os tage en snak!

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til alex@wunderly.dk