Den røde tråd

Grafisk design er vejen frem. Flere og flere ydelser og firmaer rykker på internettet, hvilket vil sige, at konkurrencen bliver hårdere. Hvis ens hjemmeside skal stå frem mellem alle de andre, der måske tilbyder det samme, er det vigtigt, at den er unik og fremstår problemfrit. Derfor er det vitalt, at ens hjemmeside har en professionel og indbydende fremtoning. Det kan vi klare med grafisk design, der gør din hjemmeside professionel og brugervenlig, men samtidig helt personlig. Med et unikt grafisk design til din hjemmeside eller firma, viser du, at du ikke er ligesom alle de andre. Fordi vi ved, at ingen af vores kunder er de samme, tilbyder vi også forskellige former for grafisk design. Udover at designe og optimere din hjemmeside, kan vi også udføre custom WordPress designs. WordPress er en hjemmesideplatform, hvor arbejdet med at have en hjemmeside er simplificeret. Platformen har deres egne temaer, man kan gøre brug af, både gratis og ved at betale, men disse temaer er ikke altid nok, for at opnå det unikke og personlige design. Så hvis man ønsker, at ens hjemmeside er helt unik og ikke ligner alle de andres, skal man gå efter et custom WordPress design. Det, vi tilbyder, er et helt unikt tema til netop din hjemmeside eller blog, sådan at den kommer til at fremstå fuldstændig enestående og professionel.

På den måde kommer dit firma og dine ydelser til at stå frem, sådan at kunderne er mere tilbøjelige til at vælge netop dig.

Vi tilbyder også at lave såkaldte landingpages til din hjemmeside, som er de sider, dine besøgende ender på, enten via. En kampagne eller igennem et link.

At bruge sine søgeord rigtigt på ens landingpage kan være afgørende for, om gæsterne på din hjemmeside bliver til kunder eller forbliver gæster. Derfor vil vi gerne hjælp dig med at få det optimale udbytte af landingpages.

Vi yder også grafisk design på tryk, hvis det er et banner, et visitkort eller et logo, man har brug for. Igen sørger det grafiske design for at sætte et særligt fingeraftryk fra dit firma på netop dit logo, dit visitkort eller et banner. På den måde fremstår dit firma som noget særligt, og folk vil være mere tilbøjelige til at gå efter netop dit firma og dine ydelser. Derfor er det en god investering med grafisk design, da dette vil få både din hjemmeside og dit firma til at stå frem som noget helt særligt og unikt. Hvis dit logo eller din hjemmeside ligner alle andres, er der nemlig ikke noget, der stopper kunderne fra at gå videre til andre firmaer.

Vores priser varierer alt efter vores kunder. Som sagt ved vi, at ingen kunder er ens, og derfor er vores priser det heller ikke. Vi ser på hver enkelt opgave og vurderer ud fra de påkrævede ydelser, hvor prisen kommer til at ligge. Vores priser er således ligeså unikke som vores kunder, og derfor anbefaler vi alle eventuelt interesserede i at tage kontakt til os, så vi kan give et tilbud ud fra den givne opgave.