fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

Vi klarer også trykte materialer og traditionelt grafisk design

Selv om vi kalder os webbureau, betyder det ikke, at vi ikke også kan levere trykte materialer og stå for grafisk design og produktion af jeres tryksager. Så har I også brug for trykte materialer, kan du med fordele samle både jeres digitale og trykte designopgaver hos os.

De fleste kender os sikkert bedst som et webbureau. Men rent faktisk er vi uddannet inden for den grafiske branche og har mange års erfaring derfra. Så vi kender derfor alt til, hvordan vi designer, udvikler og producerer tryksager. Derfor kan du med fordel samle alle jeres grafiske opgaver hos et og samme bureau og nyde godt af de synergier og sidegevinster, det giver.

Vi sikrer et ensartet design af både jeres digitale og trykte udgivelser

Først og fremmest sikrer du, at I får et gennemført og ensartet design på tværs af både jeres digitale og trykte udgivelser. Det betyder, at du ikke kommer ud for uforklarlige forskelle på hverken valg af skrifttyper eller farvenuancer, ligesom det grafiske udtryk I har på jeres hjemmeside også går igen på jeres trykte materialer – og omvendt, naturligvis.

Vi kan også nemt genbruge både design- og andre indholdselementer på tværs af de forskellige platforme, uden at det giver problemer eller de enkelte elementer kommer til at se forskellige ud. Lægger I alle jeres grafiske og designmæssige opgaver hos os, er I sikker på det bedste resultat – både online og på tryk.

Alt i tryksager

Vi kan designe, producere og sørge for den mest optimale trykløsning på alle former for tryksager. Vi klarer alt lige fra visitkort og labels over flyers og produktark til magasiner og bøger. Ingen opgave er for lille og ingen er for stor.

Samtidig anvender vi en række specialiserede tryksagspartnere, der sikrer dig den billigste trykpris på alle opgaver, uanset oplag, omfang og udstyr. Vi bruger således både digitale og traditionelle offset-trykkerier, ligesom vi kan levere rotationstryk, bare oplaget er stort nok.

Vi kan altid hjælpe jer på tværs af medieplatformene

Så har du f.eks. fået udviklet en hjemmeside og nu har brug for trykte materialer i samme design og stil, kan du trygt henvende dig til os. Vi klare udviklingen af jeres tryksager på lige så overbevisende måde, som vi gjorde det med jeres hjemmeside.

Det samme gælder selvfølgelig den anden vej rundt. Har vi designet jeres visitkort eller andre tryksager, kan vi nemt oversætte det grafiske udtryk herfra til en hjemmeside, der passer til i design, farver og stil.

Kontakt os allerede i dag og få et tilbud på jeres opgave.

Hej, jeg er Ken – Kreativ direktør i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til ken@wunderly.dk