fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

SEO-aftale

Skal du sikre dig de bedste placeringer i søgeresultaterne, er du nødt til hele tiden at følge op på søgemaskineoptimeringen på jeres hjemmeside. For Google skruer hele tiden på, hvordan de vurderer hjemmesidernes kvalitet, ligesom de løbende ændrer på, hvad der er god og dårlig SEO, samt hvordan de vægter de forskellige parametre, de måler på. Med en SEO-aftale med Wunderly sikrer du dig mod kedelige overraskelser, når Google skal placere jeres hjemmeside i søgeresultaterne.

Skal du have trafik til din hjemmeside på de søgninger, der er mest relevant for jeres virksomhed, kræver det, at I dukker op i søgeresultaterne på Google. Helst skal I ligge i top 4 for jeres vigtigste søgeord og I skal i hvert fald ikke droppe ud af den første side af søgeresultaterne, hvis I vil gøre jer forhåbninger om at få relevant trafik til jeres hjemmeside.

SEO-arbejdet holder aldrig op

Det kræver, at I løbende følger med i, hvad det er for parametre, Google vurderer de enkelte sider på jeres hjemmeside på, samt hvad Google anser for god og dårlig praksis for hver enkelt parameter. Det skifter hele tiden, fordi Google løbende lukker de huller, som folk udnytter og fordi brugerne af Google stiller nye krav til de søgeresultater, Google præsenterer dem for.

For Googles formål er at give de bedste svar på hver eneste søgning. Derved sikrer de, at folk bevarer troen på søgemaskinen og bliver ved med at bruge den. Så skal I gøre jer håb om at komme op i toppen af søgeresultaterne, skal I hele tiden optimere på de lidt over 200 forskellige parametre, som Google vurderer hver eneste hjemmeside på, når de skal indplacere dem i søgeresultaterne.

Få professionel hjælp til SEO-arbejdet hos Wunderly

Det kan være svært at holde sig opdateret på, hvis du samtidig skal nå at passe din forretning.

I stedet kan du tegne en SEO-aftale med os. Ud fra jeres forretningsmål for hjemmesiden og de behov I har for SEO-arbejde, sammensætter vi en plan, der målrettet går på at få jer så højt op i søgeresultaterne, at jeres hjemmeside kommer til at ranke over eller som minimum på niveau med jeres konkurrenter.

Vi starter altid med et komplet og helt gratis tjek af hjemmesiden og kommer så med en plan for og en pris på det løbende SEO-arbejde, der bør udføres hver måned. Vi har SEO-aftaler fra 1300 kroner pr. måned + moms og opefter – og vi kan helt sikkert finde en aftale, der passer til netop jeres behov.

Vores aftaler er også kendt som “et abonnement uden binding.”

Hej, jeg er Ken – Kreativ direktør i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til ken@wunderly.dk