Privatlivspolitik for
Wunderly ApS

– indsamling og anvendelse af personoplysninger

Behandling af personoplysninger

I forbindelse med indgåelse af et kundeforhold hos Wunderly ApS behandler og opbevarer vi følgende data, herunder særligt:

– Firmanavn
– CVR nr.
– Kontaktperson navn
– Kontaktperson email
– Firmaadresse
– Firma / Kontaktpersons telefonnummer

Disse personoplysninger behandler og opbevarer vi, i vores regnskabssystem Dinero. Udvalgte personoplysninger opbevares desuden i Google Drev så længe der er intakt kundeforhold, eller indtil at I beder os om at slette disse.

Behandling af personoplysninger – samtykke ved nyhedsbreve og tilbud

Du kan altid trække dit samtykke tilbage. Dette kan du gøre ved at kontakte os på kontakt@wunderly.dk og oplyse, at du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbreve og tilbud.

Datasikkerhed

Uanset om vi behandler dine personoplysninger med henblik på opfyldelsen af en kontrakt eller på baggrund af dit samtykke, vil vi altid behandle dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Oplysning, indsigelse, ændring, dataportabilitet og sletning

Du kan altid kontakte os for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger vi ligger inde med. Dette kan ske ved henvendelse til email: kontakt@wunderly.dk

Hvis der er fejl i vores oplysninger, kan du altid bede om at få dem rettet, så vi har de rigtige, lige som du har ret til at få udleveret oplysningerne i et almindeligt format (dataportabilitet). Har du ønsker om ændring eller dataportabilitet, er du også meget velkommen til at skrive til os på ovennævnte e-mailadresse.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Hvis du ønsker at trække dit samtykke til behandling af din e-mailadresse (så vi kan sende dig vores nyhedsbrev og relevante tilbud), kan det til enhver tid ske ved at trykke på et link i den enkelte nyhedsmail.

Hvis du ønsker at klage over Wunderlys behandling af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet, på adressen:

Borgergade 28,5., 1300 København, telefon 33 19 32 00 e-mail: dt@datatilsynet.dk.