fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

Vision

Det er vores klare vision at blive det webbureau, som vores samarbejdspartnere anbefaler. Vi arbejder ikke bevidst efter at vinde store priser eller awards. Det største, efter vores mening, er en glad og tilfreds samarbejdspartner. Dem har vi heldigvis rigtig mange af, og det er vores daglige mission at opnå endnu flere. Vi ønsker at gå forrest, når det handler om nye trends inden for design såvel som teknikker i den digitale verden.

Værdier

Vi vægter den personlige kontakt. En aftale med os skal ende med at være et troværdigt og trygt samarbejde. Vi skal have tillid til hinanden. Dette betyder også, at alle vores samarbejdspartnere er lige vigtige for os. Om du er en stor kendt virksomhed eller en mindre og nystartet virksomhed påvirker ikke din vigtighed for os. Det synes, vi er retfærdigt. Vi sætter handling bag vores ord. Wunderly kan du stole på, og så er vi sk*de flinke :-]

Altid skarpe linjer på kontoret

Bordfodboldbordet – Det hellige alter

Vi elsker vores kunder – Hver og én

Hvem er Wunderly?

Et webbureau i Odense C, som er skabt og drives af ildsjæle. Vi er startet fra bunden, og Wunderly er vores hjertebarn. Vi ved, hvor meget energi og hårdt arbejde det kræver at drive en virksomhed. Dette betyder også, at når vi indgår et samarbejde, så går vi ind i det 110%, og giver den max gas. Hos Wunderly arbejder vi efter ordsproget “Walk the talk” – vi gør, hvad vi siger, og siger hvad vi gør. Dette, mener vi, er med til at skabe Tillid, Tryghed og Troværdighed

Når du vælger Wunderly som webbureau, får du en samarbejdspartner, som engagerer sig i dig. Det der driver os, er den merværdi, vi kan give dig som samarbejdspartner. Vi elsker den menneskelige kontakt, og når vi møder en ny samarbejdspartner, glæder vi os altid til at høre om historien bag virksomheden. Historien giver os nemlig et indblik og en idé om din virksomhed og de merværdier, der kan bruges ift. forbrugerne, og som bør fremhæves på hjemmesiden, de sociale medier eller i dine annoncer. Med på holdet har vi bl.a. grafiske designere og en udvikler, som står klar til at få din hjemmeside til at stå skarpt. Vi holder os hele tiden opdateret på trends og tendenser inden for vores fag. Derudover holder vi også et vågent øje med de ting, som man helst skal holde sig fra. Vi kan derfor rådgive dig og lave unikke løsninger, som styrker din virksomhed i en positiv retning… – ellers laver vi det ikke.

Vi kan lidt af hvert

Vi er et webbureau med uddannede og passionerede personer bag. Vi har mindst 15 års erfaring i rygsækken. Vi elsker vores arbejde – for os er det en hobby. Vi er specialister i hjemmesideopbygning i WordPress og “fuld identitet” opbyggelse.

Fokus​ ​på​ ​dialog​ ​og​ ​godt​ ​samarbejde

Hos Wunderly udfører vi opgaverne i et tæt samarbejde med dig. Det er nemlig din ekspertviden om virksomheden og vores specialistviden om teknik, design og algoritmer, der i et samspil styrker din virksomhed, og som i sidste ende gerne skal give + på bundlinjen. Det er dét, som det hele handler om; at skabe værdi for dig, dine kunder og din virksomhed.

Hos os kan du få lavet logo, hjemmeside, visitkort, brevpapir m.m.. Det betyder også, at du ikke behøver at finde flere samarbejdspartnere. Men en flot hjemmeside betyder ingenting, hvis der ikke, er nogen, der besøger den. Derfor kan vi også hjælpe dig med online markedsføring af din virksomhed efterfølgende. Du få, med Wunderly som dit webbureau, alt samlet under ét tag. Vi kender din virksomhed og kan på denne måde rådgive om- og skabe en rød tråd på alle dine platforme. Det kan du spare penge på!

Team Wunderly

Udpluk af referencer