fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

Hosting hos Wunderly

Er du også bange for at få din hjemmeside hacket og synes du, at alt det der med at skulle holde teknikken bag hjemmesiden opdateret, lyder meget besværlig? Så har vi den helt rigtige løsning hos Wunderly, som samtidig sikrer dig mod, at din hjemmeside virker sløv eller ikke kan følge med, hvis der kommer for mange besøgende.

For at din hjemmeside kan ses på internettet, skal den ligge på en såkaldt webserver (også kendt som webhotel), der sørger for, at siderne på hjemmesiden bliver vist, når der er nogen, der skriver din hjemmesides adresse i deres internet-program.

Webserveren er en computer, der skal holdes opdateret og vedligeholdes på samme måde, som andre computere. Ellers risikerer du nemt, at den bliver hacket og din hjemmeside bliver ødelagt. Det er et stort ansvar at stå med selv, hvis du ikke har den fornødne viden om at drive en server.

Nem hosting hos Wunderly

Derfor tilbyder vi alle vores kunder at få lagt deres hjemmeside på en webserver hos os. Vi kører med en server-løsning, der er optimeret specielt til WordPress, som er det CMS-system, vi primært udvikler webløsninger til hos Wunderly.

Vores teknikere holder webserveren opdateret, så den altid kører mest optimalt og er sikret bedst muligt mod hacker-angreb og andre af internettets ubehageligheder. Det gør vi bl.a. ved at køre med HTTPS og sikkerhedskopiere din hjemmeside. Så har du altid mulighed for at få gendannet indhold, du har slettet ved et uheld.

Samtidig hjælper vi dig gerne, hvis du har udfordringer med vedligeholdelsen af din hjemmeside. Vi opdatere og vedligeholder gerne din hjemmeside. Dette sikrer stabilitet og sikkerhed.

Hos os får du aldrig problemer med langsomme hjemmesider eller står uden support, når der er noget galt.

Hvorfor du IKKE skal vælge en billig hosting-løsning

På nettet findes der mange forskellige udbydere af såkaldte hosting-løsninger – altså firmaer der ligesom os tilbyder plads på deres webserver til din hjemmeside – til utroligt billige priser. Problemet med disse løsninger er oftest, at du deler den samme webserver med måske flere hundrede andre kunder. Det betyder, at hvis en anden hjemmeside på webserveren trækker mange besøgende, kan du risikere, at det går ud over svartiden på din hjemmeside – altså bliver din hjemmeside langsom!

Samtidig er du oftest også overladt til at klare dig selv, hvis der opstår problemer med din hjemmeside. Hosting-firmaet driver serverne og det er nu din mission at ordne og administrere din server.

Derfor kan en billig hosting-løsning meget nemt ende med at give både dig selv og dine besøgende på hjemmesiden en dårlig oplevelse. Det sidste er fatalt, for ingen gider vente på noget på internettet og har folk først haft en dårlig oplevelse med din hjemmeside én gang, holder de sig oftest væk i fremtiden.

Derfor skal du vælge en hostingløsning hos Wunderly. Kontakt os allerede i dag og lad os give dig et helt fantastisk tilbud på, at få drevet og hostet din hjemmeside på en professionel, WordPress-optimeret server-platform. Det er slet ikke dyrt!

Hej, jeg er Ken – Kreativ direktør i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til ken@wunderly.dk