fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

Lad os være jeres Facebook Content Manager

Jeres tilstedeværelse på Facebook kræver, at I er aktive og regelmæssig poster nye indlæg på jeres profilside. Selv om det lyder nemt og lige til, kan det være svært at nå i hverdagen – især hvis det også skal være unikt og målrettet. Her kan Wunderly træde til og sammen med jer lægge en plan for, hvad I vil med jeres Facebook-profil, samt udvikle indhold og grafik, som vi så poster løbende på jeres firmaside på Facebook.

Facebook er en god måde at interagere med jeres eksisterende og potentielle kunder, samt til at skabe ny, relevant trafik til jeres hjemmeside eller webshop. En smart måde at gøre det på, er ved at udvikle spændende og unikt indhold på jeres side og så dele det på jeres firmas Facebook-side.
https://www.facebook.com/cahba.dk/posts/480431822305230

Eksempel på et opslag, vi har lavet for en kunde

En smart måde at få nye besøgende på

Vælger I et emne og en præsentationsform – f.eks. en video eller infografik – som rammer målgruppen, vil dem som følger eller liker jer, nemlig dele jeres opslag i deres netværk. Det sikrer jer nye besøgende, som I måske ellers aldrig ville have fået fat i.

Samtidig har I også mulighed for at annoncere for både indhold og produkter til en nøje defineret målgruppe på Facebook. Det kan du læse mere om på vores side om Facebook-annoncering.

Sørg for at der kommer nyt indhold hele tiden

Men skal folk blive ved med at lægge mærke til jeres side på Facebook, skal I sørge for hele tiden at poste nye, spændende og relevante poster. Det skal helst ske flere gange ugentligt.

For at folk skal blive ved med at læse jeres opslag, er det dog vigtigt, at de ikke er for sælgende. Det skal være noget, folk kan bruge i deres hverdag og noget som giver værdi for dem. Det skal altså kort sagt helst handle om dem og ikke om jer.

Lad Wunderly være jeres Facebook Content Manager

Selv om det måske lyder overkommeligt at poste Facebook-opdateringer regelmæssigt, viser vores erfaring, at det tit enten bliver glemt eller bliver hastet igennem, fordi det er noget, der bare skal overstås. Det betyder, at jeres opslag hverken bliver særlig relevante eller virker efter hensigten. Det kræver planlægning og den kan være svær at få tid til.

Derfor kan det være en god ide at bede os om, at køre jeres Facebook-side. Med os som ekstern Facebook Content Manager er I sikret relevant og målrettet indhold, der er med til både at vækste antallet af likes på jeres Facebookside, antallet af besøgende på jeres hjemmeside eller webshop, samt øge rentabiliteten af jeres online markedsføring.

Sammen lægger vi en udgivelsesplan og hver den første får I en rapport over hvad det har givet jer af vækst på Facebook, og hvor mange besøgende der har været på jeres hjemmeside bl.a.

Kontakt os i dag og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med jeres Facebook-side.

Hej, jeg er Ken – Kreativ direktør i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til ken@wunderly.dk