fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

Design & udvikling af visuel identitet, til populært malerfirma

Hvad har vi lavet

Visuel identitet
Skræddersyet webdesign
SoMe marketing
SEO

Kunde

Råd & Mal

Malerfirmaet Råd & Mal
Din maler og tapetekspert

Danskejet malerfirma med danske svendebreve, der laver alt inden for malerarbejde, opsætning af tapet, gulvslibning, efterbehandling af gulve, salg af maling og tapet. Alt sammen udført med prisgaranti.

Custom mobil menu

Mobilen vinder over computeren, og flere besøger hjemmesider fra deres smartphone, inden de sætter sig foran computeren. Det vil sige, at potentielle kunder besøger en hjemmeside, som skal være responsive og mobil-optimeret. Dette har vi haft fokus på med Råd & Mal’s nye hjemmeside, hvor denne custom menu er lavet. Den gør det brugervenligt og nemt for kunden at navigere rundt.

Helt nye rammer

I det indledende møde med Råd & Mal, blev det tydeligt at helt nye “rammer” skulle til. Råd & Mal er et firma med en del år på bagen, men der manglede en rød tråd, blandt alle deres grafiske elementer. Dette hjalp vi dem med, bl.a. ved at udforme et nyt og moderne logo. Dette logo lagde også rammerne for, hvordan vi kunne bruge de nye farver. Ved at inddele: Maling i de røde nuancer, og tapetafdelingen med denne lidt mørke turkise farve.

Helt fra bunden

Vi har lavet en custom WordPress hjemmeside med WooCommerce tilkobling. Webdesignet er lavet fra bunden, og med udgangspunkt i den nye identitet, som vi har skabt for Råd & Mal. Den nye hjemmeside er designet med fokus på bedste oplevelse både på mobil såvel som desktop.

Hej, jeg er Ken – Kreativ direktør i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til ken@wunderly.dk