fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

5 campingpladser i én unik grafisk løsning med fokus på brugervenlighed og mobiloptimering

Hvad har vi lavet

Skræddersyet webdesign
Trykte materialer
Nyhedsbreve

Kunde

CampOne

Website

Gå til campone.dk

Fordi ferien ikke kan gøres om

CampOne er en sammenslutning af foreløbig 5 campingpladser drevet og ejet af Familien Blaabjerg. Det er pladserne Bøjden, Assens, Grenen, Holbæk & Ajstrup. Campingpladserne er beliggende henholdsvis på Syd- & Vestfyn, Skagen i Nordjylland, Holbæk i Vestsjælland og Ajstrup ved Århus.

Skræddersyet webdesign til CampOne

Vi har stået for at designe CampOne’s hjemmeside helt fra bunden. Hjemmesiden er opbygget i WordPress CMS. Det gør det nemmere for CampOne at styre hele hjemmesiden selv. Den nye hjemmeside vi har udviklet er ca. 56% hurtigere end tidligere hjemmeside. Designet er mere præcist og lettere for kunden at forstå.

Mobiloptimering i fokus

Da de fleste af CampOne’s besøgende surfer fra mobilen, var det specielt mobiloptimeringen af deres hjemmeside der var i fokus. Vi har lavet en langt mere brugervenlig menu til mobil, som gør det nemt for kunderne at navigere rundt på siden.

Eksklusive VIP kort

CampOne havde brug for et design til deres nye VIP kort, som man kan tilkøbe sig på deres campingplads. Det giver visse fordele som campist, som gør oplevelsen en del rigere at campere. Kortet skulle være i tråd med resterende udtryk og identitet.

Digitalisering af Minigolf scoreboard

Vi har i samarbejde med CampOne lavet en digitalisering af deres minigolf scoreboard. Således kan gæsterne via. deres smartphone indtaste antal slag, hvor mange spillere m.m. Dette scoreboard integreres i deres CampOne App.

Hej, jeg er Ken – Kreativ direktør i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til ken@wunderly.dk