fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

Ny identitet med fokus på høj kvalitet og den røde tråd imellem det trykte såvel som digitale

Hvad har vi lavet

Visuel identitet
Skræddersyet webdesign
SoMe marketing
SEO

Kunde

Cahba

Website

Gå til cahba.dk

Helt ny identitet til Cahba

Cahba’s ønske var fra start, at udstråle kvalitet og samtidig få en rød tråd imellem det trykte og digitale. Dette har vi været med til fra start, i samarbejde med teamet bag Cahba. Vi har designet deres logo og hjemmeside, som er opsat i WordPress. Vi tog Cahba med på rejsen, og sammen fandt vi en helhed imellem logo, farver og skrifter, som lagde fundamentet for Cahba’s fremtid.

Skræddersyet helt fra bunden

Vi har designet et logo, som giver Cahba en stærk profil. Vi har været ude og undersøge markedet, haft møder med Cahba om deres værdier og de ting, som de ønsker at udstråle. Ud fra disse ting, har vi designet et logo, som repræsentere kvalitet, træ (som er deres primære materiale, de arbejder med) og fleksibilitet. Deres ønsker med deres farver var, at det skulle udstråle “guld” og eksklusivitet.

Webdesign opsat i wordpress

Vi har designet et webdesign fra bunden, som er blevet programmeret op I WordPress CMS. Dette giver en utrolig brugervenlig hjemmeside at redigere i. Hjemmesiden er designet ud fra, at den skal guide den besøgende på bedste måde, og få folk til at kontakte Cahba om et uforpligtende tilbud.

Mobilen i fokus

Størstedelen af Cahba’s eksisterende kunder, er kunder som besøger deres website fra mobilen. Derfor havde vi selvfølgelig fokus på at mobilversionen skulle fungere fejlfri. Bl.a. tilføjede vi en knap i højre bund, som konstant vises, uanset hvor du er på websitet. Således kan kunderne nemt klikke på denne grønne knap, og derved ringer den direkte op til Cahba. En simpel, men meget værdifuld CTA-knap.

En simpel brochure til inspiration

For at potentielle kunder får en bedre visualisering af, hvad Cahba kan tilbyde, lavede vi denne simple brochure, som Cahba kunne fremvise. Fokus var store lækre billeder i et minimalistisk design, således at det var billederne som talte til én.

Hej, jeg er Alexander – Partner & Udvikler i Wunderly, skal vi tage en snak?

Fang mig på 71 990 890 eller skriv til alex@wunderly.dk