fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

12. dec 2017

5 SEO Tips som Webshopejere bør optimere i 2018

SEO tips: Vi har herunder samlet 5 brugbare tips til at optimere din SEO. Vil du højere op på Google bør du have optimeret nedenstående. Der er ingen garantier for, at du kommer til at ligge nummer 1, men de 5 tip er et godt sted at starte.

Originalt Content

det er vigtigt at lave unikke tekster til dine produktsider. Du har sikkert produkter, som andre hjemmesider også sælger, og du er i skarp konkurrence til dem. Derfor er det vigtig at du ikke benytter den generiske tekst, men forfatter din egen unikke tekst til at beskrive de forskellige produkter. Det er vigtigt at din tekst er relevant for brugerne.

Produkt Anmeldelser

Giv din side troværdighed. Dette kan gøres med produktanmeldelser, som kan give brugerne det sidste skub i retning af et køb på netop din hjemmeside. Anmeldelser tæller også som unikt content og kan derfor være med til at øge SEO-værdien.

Produktbilleder

Mange webshopejere udnytter ikke det potentiale der ligger i at optimere produktbillederne på hjemmesiden. Men at optimere dine billeder med alt tags indeholdende relevante søgeord, er en effektiv og gennemtestet måde hvorved du kan stige i placering.

Implementer 301 redirect

Har du en side der ikke længere er aktiv, men som stadig har indgående links, så bør du udnytte det til din fordel. Med 301 redirect kan du sende brugerne til en anden relevant side på dit site. Det vigtige er at siden er relevant ift. brugerens oprindelige ønske. Med 301 redirect kan du mindske antallet af bounce og derved undgå at skade din SEO-værdi.

Optimer dine Metabeskrivelser

Metabeskrivelser er ikke en direkte afgørende faktor i søgemaskineoptimering, men du kan øge din klikfrekvens (CTR) og få mere trafik til dit site. Metabeskrivelser hjælper brugerne til at vurdere om din side er relevant ift. det der søges efter. Brug derfor din metabeskrivelse til at lokke brugerne. Metabeskrivelser bliver også refereret til som snippets. Google har i december 2017 gjort det muligt at lave længere metabeskrivelser.

Hvis du ikke allerede har optimeret ovenstående punkter, anbefaler vi, at du, som webshopejer, får det gjort. Er det ikke noget du selv er vil begive dig ud i, kan vi hos Wunderly hjælpe dig med det.