fbpx
Få et tilbud
Luk tilbudsformular
1/3

Hva' kan vi hjælpe med?

Vælg en eller flere kategorier

17. nov 2017

3 fede forbedringer i WordPress’ 4.9 opdatering “Tipton”

WordPress er kommet med den sidste opdatering, inden vi rammer 5.0. Det handler alt sammen om brugervenlighed, og WP formår da også at komme med nogle, synes vi, brugbare forbedringer. Vi opdaterer selvfølgelig vores samarbejdspartneres hjemmesider til 4.9. “Tipton” er primært til administrator. Er du ikke administrator, men bare vil vide lidt mere om, hvad den nye opdatering indeholder, så kan du her læse det, vi synes er vigtige forbedringer.

Forbedring i mulighederne for et custom workflow

Customizer giver nu mulighed for en bedre organisering, når man er flere, der arbejder på den samme hjemmeside.

  • Du kan nu gemme en kladde eller planlægge ændringer på din side → Dette er en stor forandring, som gør det nemmere at lave større forandringer på sitet.
  • Du har mulighed for at sende en live URL af dine ændringer til kunder, kolleger m.fl., inden du offentliggør dem.
  • Du har nu også mulighed for at beskytte dit arbejde vha. “lock”-funktionen → arbejder man flere på samme hjemmeside, kan ændringer af dit arbejde/design kun ske igennem dig. Så nu er det slut med at hapse andres ideer og designs 😉
  • Det sidste, som er værd at fremhæve i customizer, er Theme browsing → det er blevet nemmere at ændre tema. WordPress er blevet bedre til at aflæse, hvor de forskellige menuer skal være i de forskellige temaer.

Ny kode-editor → CodeMirror

WordPress 4.9 har fået tilføjet CodeMirror, hvilket er ret fedt for os, der sidder og koder. Det betyder at vi nu, forhåbentlig, ikke behøver at rive alle vores hår ud af frustration over, en fejl vi ikke lige umiddelbart kan se. Nu får vi en smule hjælp.

  • Vi kender den røde eller grønne streg under ordene i Word. Disse indikerer at vi har lavet en fejl. Det er mere eller mindre det samme, som vi har fået med CodeMirror. Fejl vil nu blive highlightet, og WordPress giver også et forslag til, hvordan fejlen kan blive rettet → Denne forbedring kan kun få en high five herfra.

Widget forbedringer

  • Det er nu muligt at sætte billeder, video, lyd og link direkte ind i din tekst → det er nu mindre besværligt, og det kan lade sig gøre uden et plugin.
  • Galleri widget gør det muligt at samle et galleri, og placere det hvor du vil på dit site.

Vi er super glade for de nye opdateringer, og vi glæder os til at udforske de nye muligheder og give vores samarbejdspartnere endnu bedre hjemmesider.